Volkswagen onderdelen kennisbank
 

AirMighty Megascene 10-2012. Englisch / German / French

 
vw artikelnummer:
 

AirMighty Megascene 

Het magazine is in drie talen geschreven waarbij Engels de hoofdtaal zal is, daarnaast zijn de verhaallijnen tevens in de talen Duits en Frans te lezen. Drie grote talen in één uitgave, een echt Europees magazine, een magazine wat het middel is om evenementen te vereeuwigen, onderwerpen te verzamelen, auto's uit te lichten, verhalen te schrijven en alles te bundelen.

Een kwartaal magazine die dikker, exclusiever en een andere kijk op de scene geeft als de huidige uitgaven. Een toevoeging dus en geen concurrent, een magazine die u erbij moet hebben, die u moet verzamelen.

Rubrieken als: Nieuws, Flashbacks, TechTips, Columns van diverse bekende VW mensen, Show- en Auto-Features. Maar dat is nog niet alles, naast Europa gaan we ook kijken naar bijvoorbeeld de aircooled VW scene in de US, Japan en Australie!

AirMighty Megascene werkt samen met bekende fotograven, bedrijven, auteurs, en redacteurs, zo beschikken we over het laatste nieuws en ontwikkelingen vanuit alle hoeken van de wereld. Het AirMighty team bestaat uit Niels Timmerman en Kobus Cantraine. Zij hebben jarenlange ervaring in de Aircooled VW wereld en gaan dit met u delen door middel van dit magazine, hét ‘AirMighty Megascene’!