Volkswagen onderdelen kennisbank
 

Deur onder/binnenzijde links A-kwaliteit. Kever

 
vw artikelnummer: 113831062

Dit onderdeel is geschikt voor:

 

Deur restauratiedelen A-kwaliteit
 
Een bekende roestplaats is de onderzijde van de deuren, hiervoor zijn twee reparatiedelen verkrijgbaar. De onder binnenzijde van de deur waar ook het deurrubber invalt en die circa 14cm naar binnen doorloopt, en de deurplaat die loopt van onder tot boven de onderste scharnier (circa 15cm).
 
De onder binnenzijde in deze hoge A-kwaliteit is voorzien van de scharnierversteviging aan de binnenzijde en voorgeboorde gaten waardoor je de scharnier vastzet (klinken of lassen). Dit deel is geschikt gemaakt voor alle kever deuren die ooit zijn geproduceerd waarbij de opstaande plaat in het midden bij voornamelijk in Zuid Amerika geproduceerde kevers terug zult vinden. Voor onze Europese deuren gebruik je deze niet en kun je hem gelijk met de rand afzagen.
 
De deurplaat is aan de bovenzijde voorzien van een verzet wat het lassen makkelijker maakt, hierdoor hoef je de delen niet tegen elkaar te lassen at geen gemakkelijk karwei is maar een cm op elkaar, zonder dat je hoogte verschil gaat krijgen. Tevens zijn de gaten voor de ontwatering aanwezig en zijn de hoeken uit één deel met de rest van de plaat
 
Kwalitatief zeer hoogwaardig plaatwerkdelen voor de perfectionist met de juiste dikte om je bestaande deuren goed re restaureren.
 
Let op! Bij het lassen van de deurplaten de deur koel houden tegen het krom trekken en niet in één keer af lassen maar in gedeelten.
 
deurplaat
 
#4835 links
#4836 rechts
 
onder binnenzijde deur
 
#4837 links
#4799 rechts