Volkswagen onderdelen kennisbank
 

Universeel stoelframe (per stuk).

 
vw artikelnummer:

Dit onderdeel is geschikt voor:

 

Kuipstoel frame

Indien je besluit een stoel te gaan monteren die afkomstig is van een andere auto of je hebt een kuipstoel uit ons assortiment aangeschaft is het raadzaam om niet te gaan rommelen met je oude stoelframe (zagen lassen, aanpassen etc.) maar gebruik te maken van dit universele stoelframe.

Dit frame heeft twee geleiders die je door middel van een bedieningsarm naar voren en naar achteren kunt verstellen, beide geleiders worden geblokkeerd als de stoel in gewenste stand staat (bij veel stoelframes wordt er maar 1 geleider geblokkeerd).

Het frame wordt geleverd inclusief twee universele platen die op de geleiders kunnen worden gemonteerd waarop je iedere stoel kunt laten passen, zonder afhankelijk te zijn van de standaard montage plaatsen op de geleiders zelf (het bijboren van extra montage gaten kan dus noodzakelijk zijn).

Tevens worden alle montagebouten en moeren om de stoel te monteren op het frame bijgeleverd. Het kan voorkomen dat jou stoel met andere bouten en/of moeren moet worden gemonteerd en je de bijgeleverde materialen dus niet kunt gebruiken.

De gemonteerde pootjes zijn alleen voor bescherming van de schroefdraad, de moeren om het frame op je bodemplaat te monteren worden ook bijgeleverd.

Geleverd in een set voor één stoel.