Volkswagen onderdelen kennisbank
 

Kuipstoel Poly High Back (per stuk).

 
vw artikelnummer:

Dit onderdeel is geschikt voor:

 

Sport Kuipstoelen

Voor een betere en stevigere zit, wat geen overbodige luxe is bij snelheidsmonsters, baja’s en niet te vergeten buggy’s. Deze laatste heeft weinig andere mogelijkheden, doordat de stoel zeer laag kan worden gemonteerd en smal van vorm is, past deze goed in vele buggy’s. Alle sport kuipstoelen zijn voorzien van een vaste hoofdsteun en zowel in stof, vinyl of zelfs met een uitneembare stoelhoes te verkrijgen. Voor de veiligheid zijn er ook stoelen voorzien van gaten voor 4 of 5 punt gordels. Montage kan op het onderstel van je oude stoel, deze moet dan totaal worden gedemonteerd en het stoelframe moet worden aangepast waar dan de kuipstoel op kan worden gemonteerd. Een snellere methode is het aanschaffen van speciaal voor deze stoelen ontwikkeld stoelframe, waar de stoel direct op past (bij buggy’s,kit-cars en buizenchassis noodzakelijk). Poly high back kuipstoel De Poly high back kuipstoel is ontwikkeld voor de buggy en baja rijders waarbij de stoelen tegen een stootje moet kunnen en niet bang moeten worden van een regenbui of een laag modder. De High back is volledig gemaakt van polyethyleen kunststof, dit kunsstof is zwart van kleur en onverslijtbaar.

De Poly High back is voorzien van ventilatiegleuven en kan worden uitgerust met een meer comfortabele stoelhoes (niet bijgeleverd zie #3116 ) die snel kan worden verwijderd.

De stoelen worden per stuk geleverd. Let op!, de stoel is niet voorzien van metrische schroefdraad gebruik hiervoor 3/8 UNC bouten (niet bijgeleverd).