Volkswagen onderdelen kennisbank
 

Plaatschroef met verzonken kop (25 stuks), Kever cabriolet 8/1964 en later deurruitrubber sierlijst en rubber spie achterzijde deur, Karmann Ghia coupe dakgoot sierlijst en zijruit steunstrips, Specificaties: Lengte: 9.5 mm Diameter: 2.9 mm Materiaal: RVS

 
vw artikelnummer: N0113221,N113221

Dit onderdeel is geschikt voor:

 

Onze Volkswagens zitten vol met schroeven, bouten, moeren en ringen die niet allemaal voor een bepaald model zijn gemaakt, maar universeel zijn toegepast.

Deze onderdelen zijn herkenbaar aan het onderdeelnummer beginnend met de ā€œN ā€œ van Normteile, wat betekent standaard onderdelen.

Het kan dan wel een standaard onderdeeltje zijn maar dit wil niet zeggen dat dit vandaag de dag nog steeds makkelijk verkrijgbaar is. Vandaar dat vele onderdelen in ons assortiment, waarbij het VW nummer met de ā€œNā€ begint, speciaal door ons of voor ons worden vervaardigd.

De hier vermelde plaatschroeven zijn voorzien van een platte kop met en schroefgleuf in de maat 2.9 x 9.5 mm, ze zijn vervaardigd uit RVS. Als de schroefkop zichtbaar is na montage, kun je overwegen het kopje te polijsten tot hoogglans.

Hieronder staat per VW model vermeld waar deze schroef is gebruikt en hoeveel stuks er in totaal nodig zijn.

Kever cabriolet
montage van de deur sierlijsten (#7069 en #7070) die tevens het ruitrubber vasthoudt voor de modellen vanaf 8/1964 en later (6 stuks)
rubber spie (#7073) op de achterzijde van de deur voor de wagens vanaf 8.1964 en later (2 stuks)

Karmann Ghia coupe
dakgoot sierlijst (#10959) montage aan de voor en achterzijde (4 stuks)
achterste zijruitrubber steunstrips montage aan de carrosserie (22 stuks)