Volkswagen onderdelen kennisbank
 

A-stijl onderzijde met scharnierbevestiging B-kwaliteit links Kever

 
vw artikelnummer: 111 805 115

Dit onderdeel is geschikt voor:

 

Scharnierbevestiging hoek (B-kwaliteit)

Voor de budget vriendelijke restauratie is het complete scharnierbevestiging deel ook leverbaar in een B-kwaliteit. Niet alleen het metaal is dunner uitgevoerd maar ook de pasvorm op de kokerbalk laat wat te wensen over, je zult bij het inlassen van dit deel meer arbeid moeten verrichten om het netjes aan te laten sluiten. De lengte is een fractie lager dan die van de A-kwaliteit te weten 24.5 cm. Indien je toch liever een hoogwaardige kwaliteit wilt monteren of alleen een buitenzijde zoekt in plaats van een complete hoek kijk dan bij de A-kwaliteit welke onderaan deze pagina extra staat vermeld.

Let op!  Net als bij de A-kwaliteit is de binnenzijde maar aan één zijde vast gelast, zorg ervoor dat je tijdens het inlassen ook de andere zijde vast last anders kun je later problemen krijgen met het vastzetten van de deur.

#848 links
#849 rechts

A-kwaliteit alternatief

Wil je toch liever een hoogwaardige kwaliteit met een staaldikte en pasvorm zoals origineel laat dan de keuze vallen op de A-kwaliteit variant welke ook leverbaar is in een deel van de halve lengte of als het alleen gaat om de buitenzijde dus zonder de binnen versteviging en het scharniermontagedeel. Meer informatie hierover staat vermeld bij het onderdeel zelf.

laag deel ( 12.5 cm)
#821 links buitenzijde
#822 rechts buitenzijde

hoog deel (25.0 cm)
#4848 links compleet
#4849 rechts compleet