Opheffingsuitverkoop

De webshop is gesloten, vanaf nu is alleen de winkel in Berkel en Rodenrijs nog open.

Ook deze winkel gaat binnenkort sluiten en daarom houden we vanaf maandag 9 september een super leegverkoop!
 

!!ALLES MOET WEG!!

Maar dan ook echt alles, het pand moet leeg!

50% korting op alle aanwezige nieuwe onderdelen!

70% korting op alle aanwezige gebruikte onderdelen!

Neem dus een grote auto en/of aanhanger mee en sla je slag!!

Heb je nog andere onderdelen nodig dan die op voorraad zijn kunnen we die wel voor je bestellen maar deze komen niet in aanmerking voor de uitverkoopvoorwaarden.
 

Reserveren doen we niet, wie het eerst komt wie het eerst maalt. 

OP = OP!!

******************************

Nieuwe uitdaging

Met ingang van 1 januari 2020 zal VolksRepairs alle huidige bedrijfsactiviteiten te Berkel en Rodenrijs beëindigen.

Na 21 jaar met heel veel plezier VolksRepairs te hebben gerund, nemen wij per 1 januari 2020 afscheid van ons mooie bedrijf om samen een nieuwe uitdaging aan te gaan. Het is een weloverwogen, maar lastige keuze geweest voor ons.

Sinds de oprichting op 15 september 1998 hebben wij ons met hart en ziel gestort op de ontwikkeling van VolksRepairs, de collega's, de prachtige projecten, interessante klanten en de ruimte voor ontwikkeling en nieuwe ideeën. In al die jaren is VolksRepairs uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf met gemotiveerde en enthousiaste mensen. Daar hebben wij hard aan gewerkt, van genoten en daar zijn wij ook best een beetje trots op.

Duizenden klassieke Volkswagens hebben in al die jaren de revue gepasseerd in onze werkplaats en vele duizenden klanten hebben wij in onze winkel mogen verwelkomen. Het is dankzij jullie vertrouwen en klandizie dat VolksRepairs is uitgegroeid tot een van de toonaangevende Klassieke Volkswagen specialisten in Nederland.

Namens het hele VolksRepairs Team dan ook een officieel dankwoord aan alle klanten en relaties voor het in ons gestelde vertrouwen, de klandizie en de fijne contacten die we hebben gehad al die jaren.

Waarom dan vertrekken? Omdat het voor ons, Edward en Els, nu goed voelt een nieuwe uitdaging aan te gaan. Een heel ander spectrum en een andere sfeer vol met nieuwe uitdagingen. Voor ons een kans om een geheel nieuwe wereld te ontdekken met een flinke rugzak aan bagage en ervaring die we de afgelopen 21 jaar hebben mogen opdoen.

Zoals gezegd: een lastige, maar weloverwogen keuze. Bijna alsof we afscheid nemen van vele goede vrienden.

Op dit moment zijn we hard aan het werk om alle lopende projecten keurig netjes af te ronden. Daarnaast zijn we op zoek naar en al deels in gesprek met diverse partijen in verband met eventuele overname van bedrijfsonderdelen en/of personeel. Zodra we hier meer informatie over hebben zullen wij dit uiteraard naar jullie communiceren zodat jullie ook in de toekomst een goed adres hebben voor jullie geliefde Volkswagen. 

Wij wensen jullie nog vele veilige kilometers toe en wellicht tot ziens op een van de vele gezellige Volkswagen evenementen!

Met vriendelijke groeten,

Edward en Els Houweling


 

 
0
VERZAMELLIJST