OCCASIONS

Volkswagen Kever 1200 Silverbug, april 1982, 1641 cc

  • Bouwjaar: april 1982
  • Kleur: Zilver grijs
  • Motor: 1641 cc
  • Prijs: €12.500,--
  • trofee
  • wegenbelasting vrij
Schitterende in 2008/2009 body-off gerestaureerde SilverBug nu beschikbaar voor verkoop in onze showroom! Deze kever is zoals hij er nu bij staat zeer geschikt voor lange bestuurders. Voor de vorige eigenaar met een lengte…

lees meer over de Volkswagen Kever 1200 Silverbug, april 1982, 1641 cc
 
 

Omschrijving van de Volkswagen Kever 1200 Silverbug, april 1982, 1641 cc

Schitterende in 2008/2009 body-off gerestaureerde SilverBug nu beschikbaar voor verkoop in onze showroom! Deze kever is zoals hij er nu bij staat zeer geschikt voor lange bestuurders. Voor de vorige eigenaar met een lengte van 2.06 meter hebben wij een goede Scheel stoel gemonteerd en de achterbankzitting aangepast. Bij die aanpassing zijn alle originele delen bewaard gebleven en nu dus ook nog bij de kever beschikbaar om hem evetueel ook weer naar standaard terug te kunnen bouwen.

Voor een betere wegligging is de kever rondom voorzien van rode instelbare Koni schokbrekers, is de vooras voorzien van verlaagde spindels en is de kever aan de voorzijde achter de mooie "Weltmeister" velgen uitgerust met schijfremmen . De grootste verrassing zit wellicht in de motorruimte, hier is in 2011 een gereviseerde 1641 cc motor gemonteerd met nieuwe dubbele Weber carburateurs, elektronische 123 ontsteking, RVS uitlaat en enkele CSP motordelen. Om de motor goed in de gaten te kunnen houden zijn in het dashboard op een nette wijze 3 meters gemonteerd (toerental, olietemperatuur en oliedruk). Tevens in het dashboard terug te vinden is de Radio-/CD speler van Sony met daaraan gekoppeld Pioneer luidsprekers die zich dan weer netjes onder het dashboard bevinden.

Zoek je een goede mooie betrouwbare kever met dat beetje extra pit, zoek dan niet verder en kom jezelf overtuigen bij ons in de showroom. De kever wordt voor aflevering nog eens technisch nagelopen en afgeleverd met een nieuwe APK keuring.

Al onze occasionprijzen zijn compleet rijklaar zonder extra afleverkosten. Heeft u een auto ter inruil? Hier kunnen we altijd even naar kijken.

 
0
VERZAMELLIJST