OCCASIONS

Volkswagen Transporter T25/T3 Brandweeruitvoering, mei 1984, 1,9 DG WBX motor

  • Bouwjaar: mei 1984
  • Kleur: Rood
  • Motor: 1900 cc WBX benzine 78 PK
  • Prijs: €14.500,--
  • trofee
  • wegenbelasting vrij
Lekker opvallen in het verkeer zal je zeker doen met deze Brandweer bus. Deze "panel-van" T25/T3 bus is in een super staat! Met nog geen 22.000 km op de teller is deze practisch net ingereden. Het interieur is ook in een…

lees meer over de Volkswagen Transporter T25/T3 Brandweeruitvoering, mei 1984, 1,9 DG WBX motor
 
 

Omschrijving van de Volkswagen Transporter T25/T3 Brandweeruitvoering, mei 1984, 1,9 DG WBX motor

Lekker opvallen in het verkeer zal je zeker doen met deze Brandweer bus. Deze "panel-van" T25/T3 bus is in een super staat! Met nog geen 22.000 km op de teller is deze practisch net ingereden. Het interieur is ook in een super nette staat, stoelen en vloermatten zijn nagenoeg smetteloos. Achterin de laadruimte is een mooie brede klapbank gemonteerd zodat er ook in de bus geslapen kan worden. Tevens is er een voorstoel om te draaien en is er een klaptafel in de laadruimte, dus ook geschikt als mobiel kantoor :) Voorin de bus is een moderne klassieke radio gemonteerd. Op het dak zit nog een origineel rek van de brandweer gemonteerd net als de nog steeds goed functionerende zwaailamp. De blauwe kap is ook voorhanden bij de bus. Naast de zwaailamp functioneert ook de sirene nog bij de bus. De combi-schakelaar hiervoor zit in het dashboard gemonteerd. Op zoek naar een mooie strakke eerlijke bus? Hier staat er weer eentje!

De bus heeft nog APK tot en met 24-06-2018 en wordt voor aflevering nog eens technisch door ons nagelopen.

Al onze occasionprijzen zijn compleet rijklaar zonder extra afleverkosten. Heeft u een auto ter inruil? Hier kunnen we altijd even naar kijken.

 
0
VERZAMELLIJST