Volkswagen Crafter Dubbelcabine L2/H2, juli 2015, 102pk 2.0 TDI

Occasion VolksRepairs

 
  • Bouwjaar: juli 2015
  • Kleur: Zilvergrijs Metallic
  • Motor: 102pk 2.0 TDI
  • Prijs: SORRY VERKOCHT

Ook een luchtgekoelde rijder moet een keer aan het werk en dan is deze 6 jaar oude dubbelcabine Crafter het ideale werkpaard om aan de slag te gaan. Ook leent zich deze bus als ideale basis…

lees meer over de Volkswagen Crafter Dubbelcabine L2/H2, juli 2015, 102pk 2.0 TDI

 
Ook een luchtgekoelde rijder moet een keer aan het werk en dan is deze 6 jaar oude dubbelcabine Crafter het ideale werkpaard om aan de slag te gaan. Ook leent zich deze bus als ideale basis om om te bouwen naar een Camper, ook omdat deze bus ouder is dan 5 jaar, dus geen BPM. De combinatie L2/H2 laat zich namelijk prima berijden en kan je ook nog vrij makkelijk kwijt in een parkeervak.

De 102pk Euro 6 motor in combinatie met achterwiel aandrijving en 6 versnellingen, zorgt voor veel comfort en trekkracht. De crafter mag dan ook 3500kg trekken. Wil je de auto op grijs kenteken houden, dan heeft deze auto 7 zitplaatsen. Voor ombouw naar een camper biedt de auto veel binnenruimte en een ideale wettelijke stahoogte van ruim 190cm. 

Vaak zie je bij deze werkbussen dat ze goed gebruikt zijn met vele deuken, krassen en andere beschadigingen die je liever niet ziet op een auto. Deze bus echter is in een bijzonder nette staat en je vindt dan ook geen roest, grote deuken en/of krassen. Ook het interieur is in een zeer nette staat. De bestuurdersstoel is een gasgeveerde comfort stoel met armleuning. 
In het dashboard zit een navigatie systeem, radio en carkit. Ook de cruise control en airco ontbreken niet.

De auto is heel recent nog voorzien van 4 nieuwe remschijven en remblokken, de motor heeft een onderhoudsbeurt gekregen en zijn ook alle filters vervangen. Onlangs zijn de banden vernieuwd en zijn er All Season banden gemonteerd. Ondanks de wat hogere kilometerstand van 273.434km (NAP), heb je niet het idee dat deze bus al zoveel ervaring achter de rug heeft. De vorige bestuurders hebben duidelijk deze bus zeer netjes behandeld en dat kan je ook zien omdat de laadruimte niet geleden heeft en netjes is.  Verder heeft de bus Parkeersensoren, Trekhaak, Reservewiel, RVS side bars, Luxe chrome grill, Betimmerde laadruimte, veel opbergruimte in de cabine en een volle tank diesel.  

De auto wordt afgeleverd met de huidige APK keuring tot 28 juli 2021, op verzoek kan de auto worden afgeleverd met een nieuwe APK. 

PRIJS IS EXCLUSIEF BTW !

Al onze occasionprijzen zijn compleet rijklaar zonder extra afleverkosten. Heeft u een auto ter inruil? Hier kunnen we altijd even naar kijken.

LET OP! Wij hanteren geen openingstijden. Bezichtiging op afspraak: +31 (0)572-745299.