Volkswagen Kever 1200, bouwjaar 1963, 1200cc motor

Occasion VolksRepairs

 
  • Bouwjaar: 1963
  • Kleur: Zwart
  • Motor: 1200cc
  • Prijs: SORRY VERKOCHT

Zo zien we ze graag binnenkomen! Een super nette 63er die de laatste 18 jaar van dezelfde eigenaar is geweest en die er extreem zuinig mee omgegaan is en al die jaren bij ons het onderhoud heeft…

lees meer over de Volkswagen Kever 1200, bouwjaar 1963, 1200cc motor

 
Zo zien we ze graag binnenkomen!

Een super nette 63er die de laatste 18 jaar van dezelfde eigenaar is geweest en die er extreem zuinig mee omgegaan is en al die jaren bij ons het onderhoud heeft laten doen. Zo is vrij recent nog de kever omgebouwd naar 12 volt zodat alle vervelende 6 volt ergernissen tot het verleden behoren, ook heeft de kever 600 km geleden nog een grote beurt gehad!

De kever rijdt, schakelt en remt dan ook zoals je mag verwachten bij een auto zoals deze, het chroomwerk en de rubbers zijn in een perfecte staat en het interieur is netjes en strak, de hoezen die over de stoelen zitten zijn eventueel te verwijderen lijkt het, want ik zie dat de originele stof er nog onder zit.

De hoogglans zwarte lak glimt je als een spiegel tegemoet en heeft slechts een paar kleine gebruikers sporen die een leek niet eens ziet, ben je op zoek naar een kever met liggende koplampen en je bent al een tijdje op zoek maar je kon niets vinden naar je zin! zoek dan niet verder en laat je overtuigen door deze schoonheid.

Al onze occasionprijzen zijn compleet rijklaar zonder extra afleverkosten. Heeft u een auto ter inruil? Hier kunnen we altijd even naar kijken.

LET OP! Wij hanteren geen openingstijden. Bezichtiging op afspraak: +31 (0)572-745299.