Volkswagen Kever 1200, bouwjaar 1984, 1200cc

Occasion VolksRepairs

 
  • Bouwjaar: maart 1984
  • Kleur: Rood
  • Motor: 1200cc
  • Prijs: SORRY VERKOCHT

Wauw!! Wat een tijdcapsule is deze 84er 1200 Kever. Slechts 73.799 origineel aantoonbare kilometers op de teller en wat rijdt deze kever ongelooflijk strak en goed. Elke kever kenner met ervaring…

lees meer over de Volkswagen Kever 1200, bouwjaar 1984, 1200cc

 

Wauw!! Wat een tijdcapsule is deze 84er 1200 Kever.
Slechts 73.799 origineel aantoonbare kilometers op de teller en wat rijdt deze kever ongelooflijk strak en goed. Elke kever kenner met ervaring weet gewoon dat deze serie kevers gewoon de beste rij eigenschappen hebben en dat wordt in deze auto nog eens even haarfijn bewezen!
Deze roestvrije en nog nooit aan gelast of gespoten kever verkeert dan ook in een bijna nieuwstaat, dit zie je ook terug in het interieur, het asbakje verraadt dat er nog nooit in de auto is gerookt, dit zie je en dat merk je ook als je in de auto stapt, het ruikt van binnen precies zo zoals hij toen der tijd afgeleverd is.
De lak is strak en voor een rode kleur is dat zeldzaam omdat deze nogal eens wilde verkrijten in de zon, hier herken je dan ook gelijk een binnenslaper aan die altijd zijn pyjama aangehad heeft!
Ben je inmiddels net zo zenuwachtig enthousiast geworden over deze Mex als wij en ben je al een tijdje op zoek naar een survivor, zoek dan niet verder en kom zo gauw mogelijk langs voor een bezichtiging voordat je te laat bent!

Al onze occasionprijzen zijn compleet rijklaar zonder extra afleverkosten. Heeft u een auto ter inruil? Hier kunnen we altijd even naar kijken.

LET OP! Wij hanteren geen openingstijden. Bezichtiging op afspraak: +31 (0)572-745299.