Volkswagen Kever 1200, maart 1972, 1200cc motor

Occasion VolksRepairs

 
  • Bouwjaar: maart 1972
  • Kleur: Grijs
  • Motor: 1200cc
  • Prijs: SORRY VERKOCHT

Deze kever is in het verleden door de vorige eigenaar die de auto al sinds zijn jeugd in zijn bezit had compleet body-off beetgepakt en opgeknapt om er een German looker van te maken, niets…

lees meer over de Volkswagen Kever 1200, maart 1972, 1200cc motor

 
Deze kever is in het verleden door de vorige eigenaar die de auto al sinds zijn jeugd in zijn bezit had compleet body-off beetgepakt en opgeknapt om er een German looker van te maken, niets is bij deze opknap beurt ontzien, het chassis en de body zijn compleet opnieuw opgelast met A-kwaliteit onderdelen, zoals bijvoorbeeld nieuwe originele VW deuren.
Het spuitwerk is professioneel uitgevoerd en toen eindelijk het interieur aan de beurt was gebeurde het volgende......je kent het wel, de trein des leven dendert door, studie, werk, huisje, boompje! Al die tijd stond de kever te wachten op afronding, maar dat kwam er helaas niet van.

Zit jij ook in diezelfde Rat-Race en komt je Kever project maar niet van de grond,of is je basis gewoonweg te slecht. misschien is deze kever een betere springplank naar een snelle voltooiing, de kever is namelijk net APK gekeurd en is daarna APK vrijgesteld. De Kever rijdt,remt,schakelt zoals het hoort! Alleen nog deze winter een mooi interieur erin en een paar puntjes op de i en je kan er dan volgend seizoen mee de weg op! P.s (speciaal voor sommige vrouwen) die wielen kan je wisselen en die leuke koplamp wimpertjes kunnen er ook op. 

Al onze occasionprijzen zijn compleet rijklaar zonder extra afleverkosten. Heeft u een auto ter inruil? Hier kunnen we altijd even naar kijken. 

LET OP! Wij hanteren geen openingstijden. Bezichtiging op afspraak: +31 (0)572-745299.