Volkswagen Kever 1303 Cabriolet, bouwjaar 1977, 1600cc motor

Occasion VolksRepairs

 
  • Bouwjaar: 1977
  • Kleur: Zilvergrijs Metallic
  • Motor: 1600cc
  • Prijs: SORRY VERKOCHT

We hebben weer een prachtige 1303 Cabriolet binnen gekregen. De foto's spreken voor zich. Deze Cabriolet heeft de tand des tijds meer dan goed doorstaan. Het plaatwerk alsmede het spuitwerk…

lees meer over de Volkswagen Kever 1303 Cabriolet, bouwjaar 1977, 1600cc motor

 
We hebben weer een prachtige 1303 Cabriolet binnen gekregen. De foto's spreken voor zich. Deze Cabriolet heeft de tand des tijds meer dan goed doorstaan. Het plaatwerk alsmede het spuitwerk is in een uitmuntende staat van onderhoud net als het interieur en de cabriolet kap, die vrij recent is vervangen, waarbij ook het kapframe niet vergeten is te conserveren zodat deze weer een hele lange tijd mee kan gaan. 

De Cabriolet laat zich messcherp schakelen, remmen en berijden. Het rijden met deze auto zorgt voor een ongelooflijke grote glimlach op je gezicht. De 1600cc motor in combinatie met de 123 Electronische ontsteking zorgt er voor dat je heel vlot in het verkeer kan meegaan. In het dashboard zit een radio/cd speler gemonteerd die via de speakers in de kattenbak zorgen voor een comfortabel geluid. Ook de voorrruit blower ontbreekt niet zodat, mocht het nodig zijn, de voorruit aan de binnenzijde niet snel zal beslaan. 

Ben je op zoek naar een hele goede en eerlijke Cabriolet waarvan elk naadje klopt en het chroomwerk perfect is, en je hebt er al meerdere bekeken en bereden, dan weten we zeker dat deze je niet zal teleurstellen. 

De auto wordt afgeleverd met de huidige APK keuring tot 12 juni 2022.  

Al onze occasionprijzen zijn compleet rijklaar zonder extra afleverkosten. Heeft u een auto ter inruil? Hier kunnen we altijd even naar kijken.