Volkswagen Kever 1303 Triple White USA Cabriolet, februari 1979, 1600cc inj

Occasion VolksRepairs

 
  • Bouwjaar: februari 1979
  • Kleur: Wit
  • Motor: 1600cc inj
  • Prijs: €31.750,--

We hebben een schitterende kever 1303 USA Cabriolet in Triple White uitvoering beschikbaar. Met deze in concoursstaat verkerende Triple White Kever heb je gegarandeerd één van de mooiste cabrio's…

lees meer over de Volkswagen Kever 1303 Triple White USA Cabriolet, februari 1979, 1600cc inj

 
We hebben een schitterende kever 1303 USA Cabriolet in Triple White uitvoering beschikbaar.

Met deze in concoursstaat verkerende Triple White Kever heb je gegarandeerd één van de mooiste cabrio's in je bezit wat Nederland rijk is. Zelden zien wij een 1303 Cabriolet waarvan alles tot in perfectie afgewerkt is. De witte cabrio kap alsmede het volledige witte interieur is in een mint conditie. 

In het dashboard zit het originele werkende klokje gemonteerd, de auto is voorzien van een blower en daarbij nog eens een extra 12 Volt aansluiting voor je telefoon/navigatie en een moderne radio/CD-speler. Het stuur is een originele dikke luxe uitvoering met de claxonknop met grijsaccenten. Aan de radio gekoppeld een actieve subwoofer en een gescheiden speaker systeem. Ook een massaschakelaar en een net weggewerkte olietemperatuurmeter ontbreken niet bij deze beauty. Het lakwerk, chroomwerk, rubberwerk, alles is tot in detail afgewerkt. De cabrio rijdt dan ook zoals een zo goed als nieuwe 1303 cabriolet zou moeten rijden. 

De auto wordt afgeleverd met de huidige APK keuring tot 26 juli 2021, op verzoek kan de auto worden afgeleverd met een nieuwe APK. 

Al onze occasionprijzen zijn compleet rijklaar zonder extra afleverkosten. Heeft u een auto ter inruil? Hier kunnen we altijd even naar kijken.

LET OP! Wij hanteren geen openingstijden. Bezichtiging op afspraak: +31 (0)572-745299.