Volkswagen Kever 1500 Cabriolet

Occasion VolksRepairs

 
  • Bouwjaar: februari 1968
  • Kleur: Wit
  • Motor: 1500cc H motor
  • Prijs: SORRY VERKOCHT

Soms zijn dingen te mooi om waar te zijn. Echter in dit geval klopt het plaatje van deze 1500 1968-er Cabriolet volledig. Zeer recent door VolksRepairs én met medewerking van de vorige eigenaar…

lees meer over de Volkswagen Kever 1500 Cabriolet

 
Soms zijn dingen te mooi om waar te zijn. Echter in dit geval klopt het plaatje van deze 1500 1968-er Cabriolet volledig. Zeer recent door VolksRepairs én met medewerking van de vorige eigenaar geheel body off gerestaureerd waarbij werkelijk waar geen onderdeeltje niet vervangen is door NOS of, in uitzonderlijke gevallen, door A-kwaliteit onderdelen. 
Bij de restauratie is de gereviseerde KM teller op 00000 gezet. De afgelezen KM stand nu is slechts 869 km op de gereviseerde 1500cc motor met extra oliecarter en voorzien van een olie temperatuur meter zodat een te hoge olietemperatuur tot het verleden behoort. 
Deze 68-er Cabriolet heeft zijn vorige leven in Amerika doorgebracht. Een paar jaar geleden is de Kever geïmporteerd en vervolgens gelijk gerestaureerd. Het chassis van de Kever is na demontage gestraald, gerepareerd waar nodig en gepoedercoated met een 3-laags systeem. Ook alle losse delen die je maar kan bedenken zijn zwart gepoedercoated. Het chassis is daarna opgebouwd met alleen maar nieuwe onderdelen en voorzien van Koni schokdempers en aan de voorzijde van schijfremmen. De motor en versnellingsbak zijn beide gereviseerd. Wielen zijn gestraald en in twee kleuren gespoten. De banden zijn nieuw. 
Al het chroomwerk is origineel nieuw inclusief alle chromen raamlijsten. De bumpers zijn van Memminger, ofwel AA-kwaliteit. 
Uiteraard is op het interieur en de cabriolet kap niet bezuinigd. Ook hier alleen maar NOS of A-kwaliteit materialen en onderdelen. De Sonneland cabriolet kap sluit perfect aan op de carrosserie. In geopende toestand komt de kwaliteit je tegemoet. Het cabrioframe is eveneens volledig gestraald en gepoedercoated. Een captenau ontbreekt uiteraard niet. 

Ben je op zoek naar een in nieuwstaat verkerende Kever Cabriolet en je eisen zijn torenhoog, zoek dan niet verder, want deze auto gaat je dan precies bieden wat je zoekt. 
Zelden in al die jaren dat wij auto's gerestaureerd hebben, hebben we zo'n perfect rijdende Kever meegemaakt waarbij alles klopt en elk naadje strak is. Oftewel deze auto zal je niet gaan teleurstellen en een bezichtiging is dan ook meer dan de moeite waard. 

De auto wordt afgeleverd met de huidige APK keuring tot 11 januari 2021. 

Al onze occasionprijzen zijn compleet rijklaar zonder extra afleverkosten. Heeft u een auto ter inruil? Hier kunnen we altijd even naar kijken. 

LET OP! Wij hanteren geen openingstijden. Bezichtiging op afspraak: +31 (0)572-745299.