Volkswagen Kever 1600i, bouwjaar 1996 met 55.798 aantoonbare originele kilometers

Occasion VolksRepairs

 
  • Bouwjaar: 1996
  • Kleur: Zilver Metallic
  • Motor: 1600cc inj
  • Prijs: SORRY VERKOCHT

1600 injection Kever bouwjaar 1996 met 55.798 originele kilometers!! Deze Kever verdient zeker een 2e kans, want een betere basis voor een snelle opknap klus ga je niet vinden, de technische staat van deze auto is altijd…

lees meer over de Volkswagen Kever 1600i, bouwjaar 1996 met 55.798 aantoonbare originele kilometers

 
1600 injection Kever bouwjaar 1996 met 55.798 originele kilometers!!

Deze Kever verdient zeker een 2e kans, want een betere basis voor een snelle opknap klus ga je niet vinden, de technische staat van deze auto is altijd door de vorige eigenaar goed onderhouden, de kever rijdt dan ook perfect, de motor, versnelling bak, remmen en de rest van de techniek is in zeer goede staat en laat zich makkelijk berijden, een perfecte daily driver dus!
Het meest verrassend is de staat van het interieur, het lijkt gewoon nog bijna als nieuw en hier heb je zeker geen werk aan.
Echter.. de 4 spatborden zijn zeer slecht en dienen vervangen te worden, ook zit er in de bandenbak links en rechts wat laswerk aan de bumper steunen en zal er best nog wel eens een boutje afbreken bij demontage….
Een ruwe diamant die met wat hulp weer kan stralen en schijnen! De kever komt met de Duitse Fahrzeugbrief en alle boekjes!
Kortom.. zoek je een kever met niet al te veel werk en is je tijd en budget beperkt dan is deze kever met zijn hele lage kilometerstand zeker wat voor jou! De auto wordt afgeleverd in de staat zoals deze nu is, zonder APK en Nederlands kenteken.

Al onze occasionprijzen zijn zonder extra afleverkosten. Heeft u een auto ter inruil? Hier kunnen we altijd even naar kijken.