OCCASIONS

Volkswagen Kever Ovaal, juni 1954, 1200 cc 30 PK

  • Bouwjaar: 1954
  • Kleur: Zilver/blauw metallic
  • Motor: 1200cc - 30PK
  • Prijs: VERKOCHT
  • trofee
  • wegenbelasting vrij
  • Milieuzone Rotterdam
  • verkocht
Iedereen droomt wel eens van het hebben van een echt oude kever.... Nou deze hele mooie ovaal kever uit 1954 komt dan zeker in  aanmerking om die droom te verwezenlijken. De kever is in het verleden al eens gerestaureerd…

lees meer over de Volkswagen Kever Ovaal, juni 1954, 1200 cc 30 PK
 
 

Omschrijving van de Volkswagen Kever Ovaal, juni 1954, 1200 cc 30 PK

Iedereen droomt wel eens van het hebben van een echt oude kever.... Nou deze hele mooie ovaal kever uit 1954 komt dan zeker in  aanmerking om die droom te verwezenlijken. De kever is in het verleden al eens gerestaureerd en heeft daarna hoogst waarschijnlijk niet heel veel kilometers meer hoeven rijden. Een plaatje om te zien en een genot om in te rijden. Of de auto "matching-numbers" is weten we niet zeker maar het chassis-, carrosserie- en het motornummer stammen allemaal uit april 1954 (bronlijst TheSamba.com).

Het interieur is naast de gehele buitenkant ook niet ongemoeid gelaten in de restauratie en voorzien van nieuwe mohair hemelbekleding, mooie boucle tapijtset en keurig met nieuwe stof beklede voorstoelen, achterbank en deurpanelen. Kenmerkende zaken als "ribbed" deuren, deuropeners en raamslingers, "batwing" stuurwiel, gelnaald snelheidsmeter, hartjes achterlichten, ronde BOSCH spanningsregelaar op de motor etc zijn allemaal aanwezig. De kever is nog steeds uitgerust als 6 Volt auto en heeft werkende "pijlpinkers" in de B-stijlen (richtingaanwijzers). Tevens is de ovaal uitgerust met een trekhaak en mooie brede white-wall banden.

De kever wordt voor aflevering door ons nog eens technisch nagelopen en hoeft in Nederland niet meer naar de APK keuring.

Al onze occasionprijzen zijn compleet rijklaar zonder extra afleverkosten. Heeft u een auto ter inruil? Hier kunnen we altijd even naar kijken.

 
0
VERZAMELLIJST