OCCASIONS

Volkswagen Spijlbus Bestelwagen / Panel Van / Kastenwagen type 21, 1963, 1200 cc 34 PK

  • Bouwjaar: 1963
  • Kleur: Dove Blue L31
  • Motor: 1200 cc, 34 PK
  • Prijs: €42.500,--
  • trofee
  • wegenbelasting vrij
  • Milieuzone Rotterdam
Een zeldzaamheid op de weg kan je deze bus zeker wel noemen. De meeste werkpaarden van die jaren zijn natuurlijk al lang gesneuveld. Zeker de dichte bestelwagen uitvoeringen of ook wel Panel Van's / Kastenwagens genoemd…

lees meer over de Volkswagen Spijlbus Bestelwagen / Panel Van / Kastenwagen type 21, 1963, 1200 cc 34 PK
 
 

Omschrijving van de Volkswagen Spijlbus Bestelwagen / Panel Van / Kastenwagen type 21, 1963, 1200 cc 34 PK

Een zeldzaamheid op de weg kan je deze bus zeker wel noemen. De meeste werkpaarden van die jaren zijn natuurlijk al lang gesneuveld. Zeker de dichte bestelwagen uitvoeringen of ook wel Panel Van's / Kastenwagens genoemd kom je dan ook niet vaak meer tegen en al zeker niet in deze staat. Het laatste modeljaar met de kleine knipperlichten voorop en de smalle achterklep maken het een nog leuker exemplaar.

Deze ex-Oostenrijkse Spijlbus uit 1963 heeft circa 10 jaar geleden een gehele restauratie ondergaan en heeft sindsdien nog geen 1000 km gereden. Bij die restauratie is hij ook weer teruggebracht naar de originele kleursamenstelling L31 Dove Blue met grijze laadruimte. De wielen zijn toen luxe uitgevoerd met nieuwe diagonaal witte rand banden met chrome wieldoppen. De motor is in zijn leven al een keer vervangen voor een zelfde 34 PK sterke 1200 cc uit 1964.

Ben je dus op zoek naar een mooie bus voor in je verzameling of bijvoorbeeld een uniek reclameobject voor je bedrijf, dan is dit de kans. Bij de laatste foto's zit ook nog het oude Oostenrijkse voertuigdocument en voor de beeldvorming hebben we nog wat pagina's uit de oude folder toegevoegd (Bron: TheSamba.com).

Wordt voor aflevering nogmaals technisch nagezien en afgeleverd met een nieuwe APK.

Al onze occasionprijzen zijn zonder extra afleverkosten. Heeft u een auto ter inruil? Hier kunnen we altijd even naar kijken.
 

 
0
VERZAMELLIJST