OCCASIONS

Volkswagen T25/T3 Westfalia hoogdak camper, mei 1988, 2100 cc WBX 5 bak

  • Bouwjaar: mei 1988
  • Kleur: Wit
  • Motor: 2100 cc WBX
  • Prijs: VERKOCHT
  • smile
  • verkocht
Het voorjaar komt er weer aan, tijd om de eerste weekendjes weg te plannen. Maar... je hebt nog geen camper? dan is hier je kans om deze nette, leuke en goed rijdende T25/T3 camper te bemachtigen. De bus is voorzien van…

lees meer over de Volkswagen T25/T3 Westfalia hoogdak camper, mei 1988, 2100 cc WBX 5 bak
 
 

Omschrijving van de Volkswagen T25/T3 Westfalia hoogdak camper, mei 1988, 2100 cc WBX 5 bak

Het voorjaar komt er weer aan, tijd om de eerste weekendjes weg te plannen. Maar... je hebt nog geen camper? dan is hier je kans om deze nette, leuke en goed rijdende T25/T3 camper te bemachtigen. De bus is voorzien van een goed lopende 2100 cc Water Boxer Motor met daaraan gekoppeld een 5 versnellingsbak, ideaal als reisauto. Origineel is deze bus ook uitgerust met een airconditioning, deze zit er ook nog in maar werkt echter op dit moment niet. Het dashboard is verder voorzien van een Pioneer radio-cd speler en een handige opbergbak.

Het interieur is fris en schoon in grijze stof uitgevoerd met lekkere velours pilot stoelen aan de voorzijde met een draaiplateau aan de bijrijderskant. Het interieur heeft nagenoeg geen gebruikerssporen. De ruimte achterin is voorzien van geïsoleerde ramen. Echt een leuke camper om nog jaren plezier mee te hebben.

De bus is technisch nagezien en is al voorzien van een nieuwe APK tot 19-02-2019. Al onze occasionprijzen zijn compleet rijklaar zonder extra afleverkosten. Heeft u een auto ter inruil? Hier kunnen we altijd even naar kijken.

 
0
VERZAMELLIJST