Volkswagen T2AB Camper, bouwjaar 1972

Occasion VolksRepairs

 
  • Bouwjaar: 1972
  • Kleur: Ulmen Groen
  • Motor: 1600cc
  • Prijs: SORRY VERKOCHT

Met deze leuke Ulmen groene T2 AB camper Panoramabus uit 1972 ga je zeker met heel veel plezier en lol de ultieme vakantie Roadtrip maken!                    …

lees meer over de Volkswagen T2AB Camper, bouwjaar 1972

 
Met deze leuke Ulmen groene T2 AB camper Panoramabus uit 1972 ga je zeker met heel veel plezier en lol de ultieme vakantie Roadtrip maken!
                   
Deze bus is de afgelopen jaren door verschillende specialisten goed onderhouden, zo zijn recent de remmen bijvoorbeeld geheel nagekeken en vervangen, ook de 1600cc motor loopt perfect en heeft zijn onderhoud gehad.Verder zijn de accu en de startmotor vervangen (alle facturen zijn aanwezig).
 
Het interieur is simpel maar alles is aanwezig, het koelkastje en het gasfornuis werken goed, de doorloop maakt het makkelijk om even naar achteren te lopen. De stoelen zijn nog netjes en het baby/kinderhangmatje is nog zo goed als nieuw en past goed. Ook een luifel ontbreekt niet en zit bij de bus net als een volledig geïsoleerde ramen verduistering set.
 
Het hefdakje laat zich soepel bedienen en ook de stof is netjes en scheur vrij en de schuifdeur laat zich bedienen alsof hij zo uit de fabriek komt, de onderzijde van de bus chassis/carrosserie is bijzonder netjes strak en hard en hier zal je dan ook geen werk aan hebben.
 
Deze bus rijdt, schakelt, remt en stuurt zoals je mag verwachten van een goed onderhouden bus en is ready to go voor een realistische prijs van € 17.950,-- .
 
Heb je vragen? Bel of app 0031-654734220 of stuur een e-mail naar: info@volksrepairs.nl