Volkswagen T5 Multivan Camper

Occasion VolksRepairs

 
  • Bouwjaar: 2006
  • Kleur: Wit
  • Motor: 180pk
  • Prijs: SORRY VERKOCHT

TE KOOP!! Volkswagen T5 Multivan 7 persoons camper;  bouwjaar 2006 180pk - 5 cilinder automaat! Deze dikke Multivan met twee schuifdeuren is een aantal jaren geleden omgebouwd naar een camper. Hierbij is toen door middel…

lees meer over de Volkswagen T5 Multivan Camper

 
TE KOOP!!
Volkswagen T5 Multivan 7 persoons camper; 
bouwjaar 2006
180pk - 5 cilinder automaat!

Deze dikke Multivan met twee schuifdeuren is een aantal jaren geleden omgebouwd naar een camper. Hierbij is toen door middel van de originele (slaap)bank en stoelen én een compact keukenblok het kenteken bij de RDW op 7 personen gezet.
Je kunt dus (als je de bank, stoelen en compacte keuken er weer in zet) met een groot gezin op pad met kwart tarief belasting.

De bus is op dit moment speciaal omgebouwd om met 1 of 2 personen te kamperen, beneden is er een volwaardig bed met lattenbodem en traagschuim matras en boven is uiteraard ook een groot 2 persoons bed beschikbaar. Er is veel kastruimte en een spoelbak met stromend water en een 1 pits gastoestel.

Door middel van de uitschuifbare keuken kan je zowel buiten onder de achterklep of binnen koken. 
De bus heeft alle luxe aan boord zoals een standkachel, 2e accu met omvormer en lader, stoelverwarming, stuurbediening, schuifruiten, luxe stoelen met armleuningen, draaiplateau bijrijdersstoel, trekhaak, achteruit rij sensoren, climate control enz….

De automaat bak is vorig jaar volledig door een specialist gereviseerd en aangepast met een extra oliekoeler (zie factuur).

De bus komt met alle originele stoelen en bank, een luifel, en een bustent. Deze bus is meer dan ready to go en wordt door ons in consignatie van de eigenaar verkocht.

Voor meer foto's of vragen: 06-54734220