Volkswagen T5 Multivan Highline, 2,5 liter 5 cil. 180 PK

Occasion VolksRepairs

 
  • Bouwjaar: juli 2004
  • Kleur: Groen Metallic
  • Motor: 2500cc TDI 5 cilinder
  • Prijs: SORRY VERKOCHT

Volkswagen T5 Multivan Highline, 2,5 liter 5 cilinder 180 PK met een geschakelde 6 bak. Slechts 167.476 km! Bouwjaar juli 2004 In onberispelijke staat. Deze bus kochten wij…

lees meer over de Volkswagen T5 Multivan Highline, 2,5 liter 5 cil. 180 PK

 
Volkswagen T5 Multivan Highline, 2,5 liter 5 cilinder 180 PK met een geschakelde 6 bak. Slechts 167.476 km!
Bouwjaar juli 2004


In onberispelijke staat. Deze bus kochten wij anderhalf jaar geleden van de eerste eigenaresse in Duitsland. Deze bus is een echte binnenslaper, dit zie je dan ook aan alles. De onderzijde van de auto ziet er uit alsof die zo uit de showroom komt. Ook het interieur van de auto met de beige lederen bekleding is in een ongelooflijke nette staat, net als de buitenzijde van de bus.

De bus is altijd dealer onderhouden en is aantoonbaar in het ingevulde serviceboekje. De laatste anderhalf jaar hebben we zelf de bus op meerdere punten verbeterd en hebben wij preventief onderdelen vervangen. De bus is dan ook meer dan "ready to go" en heeft nog APK tot december 2021.

De optielijst van deze bus is ongelooflijk groot, werkelijk waar nergens is op bezuinigd bij het bestellen van de auto. Het rijden met deze bus met de 2,5 liter 5 cilinder motor is dan ook een genot en zal je zeker niet teleurstellen. Het extra geïsoleerde interieur maakt de auto heel stil en zeker in combinatie met de externe standkachel en stoelverwarming zeer comfortabel en warm. Deze alleskunner is een perfecte basis om eventueel om te bouwen naar camper of als gezinsauto.

In de bus zit een tweede accu gemonteerd met een extra verzwaarde dynamo. Op de achterklep zit een originele VW fietsendrager gemonteerd waar 4 fietsen op kunnen. Onder de auto zit en een afneembare trekhaak gemonteerd. De twee schuifdeuren zijn electrisch bedienbaar.

Kortom ..... als je de halve wereld al afgestruind hebt op zoek naar jouw ideale bus, en iedere keer teleurgesteld naar huis bent gegaan vanwege de kwaliteit, dan zal deze bus zeker wat voor jou zijn!

Al onze occasionprijzen zijn compleet rijklaar zonder extra afleverkosten. Heeft u een auto ter inruil? Hier kunnen we altijd even naar kijken.LET OP! Wij hanteren geen openingstijden. Bezichtiging op afspraak: +31 (0)572-745299.