Opheffingsuitverkoop

LET OP!!
De webshop is gesloten en onze winkel in Berkel en Rodenrijs gaat ook binnenkort sluiten. 
De onderdelen verkoop is zojuist GESLOTEN!! Er zijn GEEN onderdelen meer te koop! ALLES is, zoals de bedoeling was, WEG! Ook de gebruikte onderdelen van 1 Euro per stuk zijn VERKOCHT!

Houd onze Facebookpagina in de gaten voor andere aanbiedingen van spullen facebook.com/VolksRepairs/:


******************************
LET OP !!
GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN:


Maandag t/m Vrijdag

8.30 uur tot 12.30 uur

en 13.00 uur tot 17.00 uur

Er zijn géén koopavonden meer en zaterdags gesloten!

******************************

Nieuwe uitdaging

Binnenkort zal VolksRepairs alle huidige bedrijfsactiviteiten te Berkel en Rodenrijs beëindigen.

Na 21 jaar met heel veel plezier VolksRepairs te hebben gerund, nemen wij afscheid van ons mooie bedrijf om samen een nieuwe uitdaging aan te gaan. Het is een weloverwogen, maar lastige keuze geweest voor ons.

Sinds de oprichting op 15 september 1998 hebben wij ons met hart en ziel gestort op de ontwikkeling van VolksRepairs, de collega's, de prachtige projecten, interessante klanten en de ruimte voor ontwikkeling en nieuwe ideeën. In al die jaren is VolksRepairs uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf met gemotiveerde en enthousiaste mensen. Daar hebben wij hard aan gewerkt, van genoten en daar zijn wij ook best een beetje trots op.

Duizenden klassieke Volkswagens hebben in al die jaren de revue gepasseerd in onze werkplaats en vele duizenden klanten hebben wij in onze winkel mogen verwelkomen. Het is dankzij jullie vertrouwen en klandizie dat VolksRepairs is uitgegroeid tot een van de toonaangevende Klassieke Volkswagen specialisten in Nederland.

Namens het hele VolksRepairs Team dan ook een officieel dankwoord aan alle klanten en relaties voor het in ons gestelde vertrouwen, de klandizie en de fijne contacten die we hebben gehad al die jaren.

Waarom dan vertrekken? Omdat het voor ons, Edward en Els, nu goed voelt een nieuwe uitdaging aan te gaan. Een heel ander spectrum en een andere sfeer vol met nieuwe uitdagingen. Voor ons een kans om een geheel nieuwe wereld te ontdekken met een flinke rugzak aan bagage en ervaring die we de afgelopen 21 jaar hebben mogen opdoen.

Zoals gezegd: een lastige, maar weloverwogen keuze. Bijna alsof we afscheid nemen van vele goede vrienden.

Op dit moment zijn we hard aan het werk om alle lopende projecten keurig netjes af te ronden. Daarnaast zijn we op zoek naar en al deels in gesprek met diverse partijen in verband met eventuele overname van bedrijfsonderdelen en/of personeel. Zodra we hier meer informatie over hebben zullen wij dit uiteraard naar jullie communiceren zodat jullie ook in de toekomst een goed adres hebben voor jullie geliefde Volkswagen. Wij wensen jullie nog vele veilige kilometers toe en wellicht tot ziens op een van de vele gezellige Volkswagen evenementen!

Met vriendelijke groeten,

Edward en Els Houweling

 

 
0
VERZAMELLIJST