Le Bug Show 25th anniversary Special Edition a.k.a. MINI-ME, 1641 cc

Al jaren lang is Le Bug Show in België een super evenement waar we ook al jaren met veel plezier genieten van een weekendje Volkswagen gekte. Omdat het in 2017 het 25 jarig jubileum was wilden we eens wat geks doen. 5 juli 2017. werd het idee geboren om op 5 augustus 2017 op het Circuit van Spa Francorchamps met een nieuwe racer te verschijnen.   Na een krappe maand was “Le Bug Show 25th anniversary Special Edition” a.k.a. “Mini-Me” het resultaat van dat idee.   Vele hobby uren zijn gestopt in dit super leuke project waarbij iedereen hier bij VolksRepairs zijn ideeën lekker kwijt kon.…lees meer over de Le Bug Show 25th anniversary Special Edition a.k.a. MINI-ME, 1641 cc
 
 

Omschrijving van de Le Bug Show 25th anniversary Special Edition a.k.a. MINI-ME, 1641 cc

Al jaren lang is Le Bug Show in België een super evenement waar we ook al jaren met veel plezier genieten van een weekendje Volkswagen gekte. Omdat het in 2017 het 25 jarig jubileum was wilden we eens wat geks doen. 5 juli 2017. werd het idee geboren om op 5 augustus 2017 op het Circuit van Spa Francorchamps met een nieuwe racer te verschijnen.
 
Na een krappe maand was “Le Bug Show 25th anniversary Special Edition” a.k.a. “Mini-Me” het resultaat van dat idee.
 
Vele hobby uren zijn gestopt in dit super leuke project waarbij iedereen hier bij VolksRepairs zijn ideeën lekker kwijt kon. Het resultaat mag er dan ook zeker zijn met een mini-racer gebouwd met meest originele Volkswagen onderdelen uit het magazijn welke zijn verkort, verbouwd en verzaagd om tot dit super resultaat te komen.

Op Le Bug Show 2018 hadden we "Mini-Me" weer meegenomen en ontvingen we een prijs in de Top 5 "Goede Ideeën", altijd leuk!!

 
0
VERZAMELLIJST