VolksRepairs

Sinds 1998 zijn wij de professionals voor uw klassieke Volkswagens, Porsche’s en afgeleiden hiervan. Voor de APK keuring, het onderhoud, schadeherstel, (deel)restauratie, occasions of onderdelen bent u bij ons aan het goede adres. We hebben de grootste gespecialiseerde klassieke Volkswagen onderdelenwinkel van het land en zijn ook mede daardoor hét adres voor uw klassieke Volkswagen, luchtgekoeld of niet. Deze zijn tevens 7 dagen in de week 24 uur per dag online te bekijken en te bestellen via onze uitgebreide webshop.

VolksRepairs bestaat uit een enthousiast team van gediplomeerde vakkundige liefhebbers; Edward, Els, Jan, Dennis, Charèl, Roij en Nick staan iedere dag weer voor u klaar.

Bent u op zoek naar een goede klassieker? Kijk dan snel bij onze occasions! Heeft u elders een kever op het oog, maar u bent bang bij de neus te worden genomen? Bij ons kunt u op zaterdag gebruik maken van de gratis VolksRepairs aankoopkeuring (alleen op afspraak).

Om u een goed beeld te geven van ons bedrijf hebben we hieronder een grote hoeveelheid foto's geplaatst.

De grootste collectie onderdelen voor de Kever, Transporter (T1, Spijlbus, T2, T2A, T2B, T25, T3), Karmann Ghia, Type 3, Type 34, 181, Kubel, Buggy

 
0
VERZAMELLIJST