Volkswagen onderdelen kennisbank
 

Dashboard sierlijst set incl clips (4 delig). Kever 8/57 t/m 7/67

 
vw artikelnummer: 113 853 240

Dit onderdeel is geschikt voor:

 

Dashboard sierlijsten set

De oudere Kevers hadden niet alleen aan de buitenzijde sierlijsten maar dit kwam ook terug op het dashboard, al waren die wel een beetje smaller. Deze set bevat de sierlijsten voor over de radio afdekplaat, het dashboard kastje en de twee lijsten naast de km-teller. Indien er zich rechts van de km-teller een benzine meter bevind dan vervalt er één lijst uit deze set, de benzinemeter is standaard voorzien van een doorgetrokken sierlijst wat precies in lijn ligt met de resterende dashboard sierlijsten. De lijsten zijn qua uiterlijk identiek aan het origineel maar maken geen gebruik van het origineel model  montage clip (metaal) hiervoor worden plastic clips bijgeleverd. Indien je nog in bezit bent van de originele sierlijsten dan zijn hiervoor wel de metalen clips leverbaar zoals ook de plastic clips die bij deze set worden geleverd. 

#3366     Kever 8/1957 t/m 7/1967 

vervangende montage clips

Indien de bijgeleverde clips zijn kwijtgeraakt of afgebroken dan zijn deze los leverbaar. De oorsprong van deze clips zijn te vinden bij de Karmann Ghia waarmee de sierlijst aan de buitenzijde worden vastgezet. Helaas alleen leverbaar in een set van 52 stuks maar dat is altijd nog voordeliger dan een compleet nieuwe sierlijsten set. 

#10404     

metalen montage clips

Indien je in bezit bent van originele dashboard sierlijsten dan worden deze vastgezet met metalen clips, welke niet passen op de reproductie sierlijsten van hierboven. Deze clips worden per  8 stuks geleverd, voldoende voor de montage van alle originele dashboardsierlijsten

#3365     Kever 8/1957 t/m 7/1967