Spijlbus T1 Camper, 2.4 liter Type 4

Occasion VolksRepairs

 
  • Bouwjaar: 1961
  • Kleur: Beige/zwart
  • Motor: 2.4 liter Type 4
  • Prijs: €89.500,--

 SPIJLBUS T1 Doka Adventure Wagon Altijd al op avontuur willen gaan? met deze Spijlbus camper gaat dat zeker lukken, volledig vanaf de grond af gerestaureerd en aangepast aan de hedendaagse…

lees meer over de Spijlbus T1 Camper, 2.4 liter Type 4

 
 SPIJLBUS T1 Doka Adventure Wagon

Altijd al op avontuur willen gaan? met deze Spijlbus camper gaat dat zeker lukken, volledig vanaf de grond af gerestaureerd en aangepast aan de hedendaagse tijd, zo is de originele motor vervangen voor een gereviseerde en tevens getunede 2.4ltr Type 4 motor met dubbele Weber carburateurs en RVS uitlaatsysteem, een externe oliekoeler zorgt ervoor dat de motorolie ook tijdens warme dagen of in de file op temperatuur blijft, ook de versnellingbak is gereviseerd en aangepast.

De bus is voorzien van schijfremmen en stuurbekrachtiging, tijdens de restauratie is op geen enkele manier bezuinigd of beknibbeld, dit zie je, dat voel je en het belangrijkste dat merk je tijdens het rijden, want het rijden met deze camper kan je gerust een sensatie noemen, ook aan comfort is de nodige aandacht besteed, doelstelling van deze camper was: een rijdend King-Size bed in een klassieker met sta hoogte door middel van een pop-up dak precies genoeg om jezelf goed te kunnen omkleden en wassen, beide Porsche voorstoelen zijn voorzien van een draai plateau,s zodat je een gezellige rondzit kan maken, de luxe koelkast zorgt ervoor dat je drankjes en eten goed op temperatuur blijft, de verlichting is voor zover mogelijk met LED afgemonteerd, en ook de vloerverwarming ontbreekt niet net als de bluetooth speaker surround set.

Op diversen punten zijn USB oplaadpunten aangebracht zodat je je telefoon of andere apparaten altijd kunt opladen zowel met 220volt netspanning of via de twee 12volt accu’s die aan boord zijn, alle camper ramen kunnen open en zijn dubbel geïsoleerd en voorzien van rolhorren en verduistering gordijnen, aan de rechterzijkant is de buitenkeuken geplaatst zodat je onder de XXL luifel en de bijgeleverde zijkanten een hele grote veranda creëert , een gasaansluiting en een stroomaansluiting is bij de keuken onder handbereik, de camper betreedt je via een opstap die elektrisch bedienbaar is en beveiligd zodat je nooit weg kunt rijden als deze uitgeklapt is, op het dak is een speciaal voor deze auto op maat gemaakte imperiaal geplaatst met trapje zodat je bij het reserve wiel kan komen en de dakkoffer, aan de voorzijde van de imperiaal zijn hele sterke LED lampen gemonteerd die het hele bos kunnen verlichten op een van je avonturen.

Zoals je kunt lezen is aan alles gedacht bij deze Adventure Wagon, en ik weet zeker dat ik nog 100 dingen vergeet op te noemen in dit verhaal, de afgelopen 10 jaar dat ik aan deze camper gewerkt heb bleven de ideeën maar binnen komen en niets was te gek, ik hoef je ook niet uit leggen dat de bouwkosten van dit project veel hoger liggen dan de prijs die ik er nu voor vraag en voor vele van jullie zal de prijs even schrikken zijn……. maar geloof mij als ik zeg dat je voor dit geld echt geen 2e kunt bouwen,  voor mij was het bouwen van deze camper een groter avontuur dan ermee rijden en ondertussen heb ik alweer een ander groot project klaar staan dus vandaar de reden van verkoop, wel met de insteek hij mag weg maar hoeft niet weg!  

De auto wordt afgeleverd met de huidige APK keuring tot 12 april 2021. 

Al onze occasionprijzen zijn compleet rijklaar zonder extra afleverkosten. Heeft u een auto ter inruil? Hier kunnen we altijd even naar kijken. 

LET OP! Wij hanteren geen openingstijden. Bezichtiging op afspraak: +31 (0)572-745299.