Volkswagen Buggy, bouwjaar 1961

Occasion VolksRepairs

 
  • Bouwjaar: 1961
  • Kleur: Geel
  • Motor: 2.4ltr type 4
  • Prijs: SORRY VERKOCHT

Op werkelijk niets is bezuinigd toen mijn monteurs en ik deze buggy in 2018 compleet hebben gerestaureerd en herbouwd! Het oude chassis (origineel Buggy op kenteken) is volledig gestript en aangepast met de oliekoeler leiding,…

lees meer over de Volkswagen Buggy, bouwjaar 1961

 
Op werkelijk niets is bezuinigd toen mijn monteurs en ik deze buggy in 2018 compleet hebben gerestaureerd en herbouwd!

Het oude chassis (origineel Buggy op kenteken) is volledig gestript en aangepast met de oliekoeler leiding, brandstofleiding, remleiding én de kabelboom die in de tunnel zijn verwerkt.

Ook is het chassis versterkt op een aantal plaatsen en gestraald, verzinkt en gepoedercoat, daarna is het chassis met alleen maar A-kwaliteit nieuwe onderdelen opgebouwd. De body is volledig teruggebracht naar zijn oude gelcoat en vanaf daar weer opgebouwd met een nieuw lak systeem, deze spuitwerkzaamheden zijn hoogwaardig verricht en hebben nog geen enkele beschadiging.

Om alles vlot en betrouwbaar op gang te brengen is een gereviseerde (Tonnie Vos) AT versnelling bak gemonteerd met een lange overbrenging, de gereviseerde VR 2.4 liter Type4 motor met electronische 123 ontsteking en RVS uitlaat zorgt voor een compleet plaatje.

De afgelopen jaren is er door de vorige eigenaar slechts 594 km mee gereden en alleen met mooi weer! Dit zie je ook aan alles, in het chassis aan de onderzijde kan je gewoon je haren kammen in de glans van de coating.

Ben je al een tijdje op zoek naar iets speciaals en hebben alle andere Buggy’s je teleurgesteld bij bezichtiging kom dan vooral eens bij deze kijken! Al onze occasionprijzen zijn compleet rijjklaar zonder extra afleverkosten. Heb je iets in te ruilen? Hier kunnen we altijd even naar kijken. 

LET OP: Wij hanteren geen openingstijden maar werken alleen op afspraak: bel 06-54734220 of stuur een e-mail: info@volksrepairs.nl