Volkswagen Kever 1303 Cabriolet, bouwjaar 1978, 1600cc motor

Occasion VolksRepairs

 
  • Bouwjaar: Juli 1978
  • Kleur: Zilvergrijs Metallic
  • Motor: 1600cc AJ injectie
  • Prijs: SORRY VERKOCHT

Een zeer nette Volkswagen 1303 Fuel injection Cabriolet. Een auto in een hele nette staat. Zowel het lakwerk als het interieur en het chroomwerk glimmen je tegemoet ondanks een paar kleine gebruikerssporen…

lees meer over de Volkswagen Kever 1303 Cabriolet, bouwjaar 1978, 1600cc motor

 
Een zeer nette Volkswagen 1303 Fuel injection Cabriolet. Een auto in een hele nette staat. Zowel het lakwerk als het interieur en het chroomwerk glimmen je tegemoet ondanks een paar kleine gebruikerssporen die we hem snel vergeven want deze Cabriolet rijdt, remt en schakelt zoals je zou verwachten bij deze auto.
De auto heeft een 1600cc injectie motor, onder de auto zitten originele ATS wielen met vrij nieuwe banden. De Sonneland Cabrioletkap is in een zeer nette staat, sluit perfect en zit mooi strak rond de voorruit. 
Het dashboard is nog origineel en niet gescheurd en de beide stoelen zijn vrij recent opnieuw opgevuld. De auto is de laatste 18 jaar van dezelfde eigenaar geweest, heeft altijd in de garage gestaan en is door de vorige eigenaar altijd goed verzorgd en onderhouden. 
Onder de achterbank zit een massaschakelaar gemonteerd. In het dashboard zit een werkend klokje, een werkende radio en een blower met twee standen ontbreekt ook niet. 
Rijden met deze Cabriolet, met in je handen een houten Nardi stuur, maakt van elke rit een feestje. 

De auto wordt afgeleverd met de huidige APK keuring tot 22 mei 2021. 

Al onze occasionprijzen zijn compleet rijklaar zonder extra afleverkosten. Heeft u een auto ter inruil? Hier kunnen we altijd even naar kijken. 

LET OP! Wij hanteren geen openingstijden. Bezichtiging op afspraak: +31 (0)572-745299.