Volkswagen T25 Caravelle GL, 1.9 WBX, november 1984

Occasion VolksRepairs

 
  • Bouwjaar: november 1984
  • Kleur: Blauw/Blauw
  • Motor: 1900cc WBX
  • Prijs: SORRY VERKOCHT

Een bijzonder nette, strakke en roestvrije T25 (T3) Caravelle GL bomvol opties. Met slechts een kilometerstand van 109.847 heeft deze 8-persoons bus het nog niet echt zwaar voor zijn kiezen…

lees meer over de Volkswagen T25 Caravelle GL, 1.9 WBX, november 1984

 
Een bijzonder nette, strakke en roestvrije T25 (T3) Caravelle GL bomvol opties. Met slechts een kilometerstand van 109.847 heeft deze 8-persoons bus het nog niet echt zwaar voor zijn kiezen gehad.
Het grootste deel van zijn leven heeft deze auto doorgebracht in een verwarmde garage. De auto komt van oorsprong uit Zweden en heeft daardoor ook de typische zweedse accessoires aan boord, zoals motor voorverwarming, koplampsproeiers en overal gordels.
De bus laat zich perfect rijden. De krachtige motor in combinatie met de 5-versnellingsbak zorgt ervoor dat je heerlijk in het dagelijkse verkeer kan meekomen. De ingebouwde cruise control is een heerlijke optie. De bus is ook voorzien van een Airco systeem die in 2016 nog is afgevuld en gechecked.
De bus is voorzien van een trekhaak, baragerek achter de achterbank, radio en autoalarm. Tevens is de bus voorzien van een Bearlock systeem. Dit is een mechanische vergrendeling die de versnellingsbak vastzet zodat je niet met de auto weg kan rijden. 
De zijruiten zijn voorzien van schuifruiten en ook de tochtruitjes kunnen open. De ruiten zijn voorzien van chromen lijsten en op de achterklep zit een ruitenwisser gemonteerd. Het interieur is werkelijk in nieuwstaat. Zowel de stoffen velourse bekleding als de hemelbekleding zijn onberispelijk. Een tweede als deze zal je zo gauw niet vinden. 

Ben je op zoek naar een zeer nette T3 bus dan is deze auto zeker de moeite waard om te bezichtigen. 
De auto wordt verkocht met de huidige APK keuring tot 9 september 2021. 

Al onze occasionprijzen zijn compleet rijklaar zonder extra afleverkosten. Heeft u een auto ter inruil? Hier kunnen we altijd even naar kijken.

LET OP! Wij hanteren geen openingstijden, bezichtiging op afspraak: +31 (0)572-745299